OM OSS

MAxArt -  Skönhetskoncept

Vi vill ge våra kunder en fantastisk helhetsupplevelse genom att leverera hög kvalitet i allt vi gör och alltid vara uppdaterade på det senaste inom hår, skönhet och mode.

Vår strävan är att  göra upplevelsen för våra kunder före, under och after besöken hos oss så sömlöst som möjligt. Vi förstår behovet hos våra kunder att förenkla sin vardag och erbjuder relevanta kringtjänster i samband med besöken hos oss.

AKSANA 

Kreativ direktor & ledande frisör

Aksana är en utbildad frisör och har en stor erfarenhet i 23 år inom frisör branschen men även som frisörlärare samt erfarenhet av att delta i många frisörtävlingar internationellt och världsmästerskap inom frisör.

-Frisör/ Modellerare, makeup artist

-Hairdressing prof.school,colourist 2011 «Hårfärgning»

-Hair extensions 2006 «Hårförlängning»

-Bröllopsfrisyrer

-Hairworld Champ. of Beaty 2006 «Världsmästerskapen i skönhet».

 Aksana är en verkligt duktig frisör som sätter sina kunder i fokus.  

"Mitt mål är att främst konkurrera med en hög servicenivå och alltid ha senaste uppdateringen inom skönheten och bjuda nya metoder  och tekniker. Satsa på kvalitet och på bra servicenivå, vara effektiv, bjuda på högkvalitativa och miljövänliga produkter. Så strävar jag alltid efter att göra kunden nöjd !" 

MVH Aksana 

Kundreferenser:

Monica S.

"Så mysig och personlig salong med supertrevliga ägare, man känner sig väl omhändertagen! Aksana är väldigt duktig, mitt hår blev fantastiskt fint och glänser som aldrig förr. Rekommenderas verkligen! "

Tienne J. 

"Aksana är otroligt duktig, tar verkligen vara på skört hår och lyckades få mitt råttbo att se ut som en hollywoodfrisyr efter slingor, klippning och styling. Kommer aldrig gå till en annan frisör! Rekommenderas starkt! "

Madeleine P.

"Blev jättenöjd med både klippning och slingor. Aksana är mycket noggrann och är mycket kunnig det märks. Dessutom känner man sig varmt välkommen och bekväm. De har rustat upp den gamla salongen som blivit fräsch. Här finns genuint intresse för sitt klippning med mänsklig värmeRekommenderar absolut detta ställe."

Ellinor S.

"Aksana slingar (blonde) och klipper mycket noggrant, varpå resultatet alltid blir enastående och så naturligt. 5/5 stjärnor!! " 


Ni kan hitta mycket mer recensioner om Aksana i avsnittet kundrecensioner

FLORENCE

Frisör

Florence är en professionell Dam och Herr  frisör från France  med erfarenhet av 17 år.   

" Jag är professionell hårfrisör för alla typer av hår. Innehar certifieringar för att Styla, Färga ,Tona, Balayage, Degrade och Kontur. Utöver det vanliga, skönhetstjänster såsom Hårklippning, Färgning, Blekning, Permanentning så jobbade jag även som makeup artist. Förutom de grundläggande yrkeskvalifikationerna utför jag varje år många repetitionskursen. 

MVH Florence

ANASTASIA 

Frisör 

Anastasia är en professionell Dam frisör och make up artist med erfarenhet av 14 år. 

Allt ifrån svåra bruduppsättningar och färgövergångar till dam . Kolorist / Expert av alla färg tekniker.

-Fashion Designer : 2005-2009 

Studerade mode, hår och smink för att få en helhetsutbildning kring skönhet .

-Ögonbryn stylist : 2021

Utbildningen innehöll formning och färgning av ögonbryn samt ögonfransar med permanent färg.